Katten en honden

Uitgebreide veterinaire zorg: Vaccinaties, preventieve behandelingen en meer voor honden en katten. Contacteer ons

Katten en Honden

svg divider

In de regio Alken, Diepenbeek, Sint-Truiden, Hasselt, Wellen, Borgloon, Nieuwerkerken en Zonhoven kunt u bij D.A.P. Steegmans terecht voor alle medische behoeften van uw huisdier. Wij bieden een uitgebreide reeks behandelingen, waaronder vaccinaties voor zowel katten als honden. Onze ervaren dierenartsen zijn uitgerust om elk probleem dat zich kan voordoen te behandelen, zodat uw huisdier gezond en gelukkig blijft. 

Breed scala aan diensten

Naast vaccinaties bieden wij een breed scala aan andere medische behandelingen voor uw huisdieren. Van routinecontroles tot meer complexe chirurgische procedures, we zijn toegewijd aan het leveren van het hoogste niveau van zorg voor uw harige familieleden. Onze diensten omvatten ook chippen, ontwormen en advies over goede voeding. 

Bij D.A.P. Steegmans begrijpen we dat castratie en sterilisatie voor veel huisdiereigenaren een gevoelige kwestie kan zijn. Wees gerust, wij nemen alle voorzorgsmaatregelen om de veiligheid van uw huisdier tijdens deze procedures te garanderen. We gebruiken alleen de meest geavanceerde technieken en apparatuur, waardoor potentiële risico's tot een minimum worden beperkt. 

Als het gaat om de gezondheid van uw huisdier, neem dan geen genoegen met minder dan het beste. 

Behandelingen

Bij D.A.P. Steegmans begrijpen we dat het verwelkomen van een nieuwe harige vriend in uw huis een spannende maar overweldigende ervaring kan zijn. Daarom zijn we er om u bij elke stap te helpen. Als u onlangs een hond of kat heeft geadopteerd of gekocht, is het belangrijk om een bezoek te plannen met onze ervaren dierenartsen om er zeker van te zijn dat uw huisdier gezond is en de nodige behandelingen krijgt. 

Tijdens uw bezoek bieden wij verschillende diensten aan om uw huisdier in optimale gezondheid te houden. Onze vaccinaties beschermen tegen een reeks gevaarlijke ziekten waaraan uw huisdier tijdens zijn leven kan worden blootgesteld. Wij bieden ook microchips aan om ervoor te zorgen dat uw huisdier gemakkelijk kan worden geïdentificeerd als het zoekraakt. Ontwormingsbehandelingen helpen besmettingen te voorkomen en houden uw huisdier gezond, terwijl ons voedingsadvies ervoor kan zorgen dat uw huisdier de juiste voeding krijgt voor zijn specifieke behoeften. 

Daarnaast bieden wij ook sterilisatie- en castratiediensten aan om de huisdierenpopulatie onder controle te houden en gezondheidsproblemen bij uw huisdier te voorkomen. Onze ervaren dierenartsen begeleiden u door het proces en beantwoorden al uw vragen, zodat u de beste beslissing voor uw huisdier kunt nemen. 

Ziektes Bestrijden

Ons veterinair team is uitgerust voor een breed scala aan medische procedures, van routine bloedonderzoeken tot complexe chirurgische ingrepen. We maken gebruik van de modernste apparatuur en geavanceerde technieken om de best mogelijke zorg voor uw huisdieren te garanderen. 

Of uw huisdier nu een operatie, echografie of ander onderzoek nodig heeft, wij hebben de expertise en ervaring om meelevende zorg van hoge kwaliteit te bieden. Wij zetten ons in om uw huisdier gezond en gelukkig te houden en werken nauw met u samen om een persoonlijk behandelplan op te stellen dat voldoet aan de unieke behoeften van uw huisdier. 

Bij U Aan Huis Of In De Praktijk

Ook kunnen we consultaties en behandelingen uitvoeren bij u thuis. 

Of u nu routinezorg of noodhulp nodig heeft, D.A.P. Steegmans staat altijd voor u klaar. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten of om een afspraak te maken voor uw huisdier.

Maak een afspraak Contacteer Ons

Logo

Het welzijn van uw dieren staat bij ons op nummer één!

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0473 94 01 05
E-mail: [email protected]

Maak een afspraak

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[email protected]
Maandag - Vrijdag 9:00 -18:00

Over ons

D.A.P. Steegmans is een dierenartsenpraktijk onder leiding van Gert Steegmans, dierenarts die al 20 jaar actief is en deze dierenartsenpraktijk oprichtte in 2001 in Alken.