Runderen

Deskundige veterinaire diensten voor vee: Professionele zorg en behandeling ter plaatse voor uw veestapel Contacteer ons

Runderen

svg divider

Als toegewijde dierenartsen in de regio Alken, Diepenbeek, Sint-Truiden, Hasselt, Wellen, Borgloon, Nieuwerkerken en Zonhoven zetten Gert en zijn collega Anaïs zich in om topkwaliteit te leveren voor uw vee. Of het nu gaat om routinecontroles of om snelle en doeltreffende oplossingen voor gezondheidsproblemen, ons team staat voor u klaar.

Met onze uitgebreide ervaring in de gezondheid van vee, bieden wij zowel doordeweekse controles als bezoeken ter plaatse om ervoor te zorgen dat uw vee de zorg krijgt die het nodig heeft om te gedijen. We zijn er trots op dat we snelle en professionele oplossingen bieden voor eventuele problemen, van kleine kwaaltjes tot meer complexe medische kwesties. 

Als u op zoek bent naar een betrouwbare dierenarts die u deskundig advies kan geven over alle aspecten van de gezondheid en het beheer van uw vee, zoek dan niet verder dan D.A.P. Steegmans. Wilt u meer weten over onze diensten of een afspraak maken, aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op. 

Controles

Bij D.A.P. Steegmans weten we dat een goede gezondheid essentieel is voor de productiviteit van uw melk- en vleeskoeien. Als ervaren dierenartsen bieden wij een breed scala aan diensten om uw veeproductie te ondersteunen. 

Ons team voert routinecontroles uit om ervoor te zorgen dat uw koeien gezond zijn en melk en vlees van hoge kwaliteit kunnen produceren. We gebruiken geavanceerde ultrasone technologie om de kwaliteit van het vlees van uw koeien te beoordelen en bieden gespecialiseerde diensten zoals klauwverzorging en hoefbekappen om hun algemene gezondheid en welzijn te handhaven. 

Daarnaast helpen wij u bij alle aspecten van uw veeteelt. Of u nu hulp nodig heeft om ervoor te zorgen dat uw koeien gezond zijn en melk kunnen produceren of begeleiding nodig heeft bij het optimaliseren van de productiviteit van uw veestapel, wij zijn er om u bij elke stap te ondersteunen. 

Andere Behandelingen

Wij begrijpen het belang van tijdige en effectieve medische zorg voor uw vee. Daarom bieden wij uitgebreide veterinaire diensten om te voldoen aan de unieke behoeften van uw veestapel in de regio Alken. 

Naast routinecontroles zijn we altijd beschikbaar voor snelle medische hulp als er zich tijdens of na een bezoek problemen voordoen. Ons team van veterinaire professionals is uitgerust om noodzakelijke medicatie toe te dienen en een behandeling te bieden voor een reeks gezondheidsproblemen die uw vee kunnen treffen. 

Wij bieden ook preventieve diensten aan, waaronder vaccinaties en ontworming, bij u thuis of op locatie

Of het nu gaat om routinecontroles of gespecialiseerde aandacht voor een bepaald gezondheidsprobleem, u kunt rekenen op D.A.P. Steegmans voor veterinaire zorg van de hoogste kwaliteit voor uw vee. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken met onze dierenarts.

Maak een afspraak Contacteer Ons

Logo

Het welzijn van uw dieren staat bij ons op nummer één!

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0473 94 01 05
E-mail: [email protected]

Maak een afspraak

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[email protected]
Maandag - Vrijdag 9:00 -18:00

Over ons

D.A.P. Steegmans is een dierenartsenpraktijk onder leiding van Gert Steegmans, dierenarts die al 20 jaar actief is en deze dierenartsenpraktijk oprichtte in 2001 in Alken.